dimarts, 27 d’octubre del 2009

SENSE NOVETATS EN LA PREMSA GRIS

No hem publicat res de nou per que no n’hi ha res de nou. Les bones noticies esportives (continuem sumant setmanes sense conèixer la derrota), amb la excepció de la lesió d’en Coro (més pesada que greu), no ha merescut l’atenció de la “canallesca” per més d’un parell de minut (com aquell que diu per dir, a lo màxim el dilluns següent a la disputa de la jornada).
Això sí, continuar explotant el tema Tamudo-Tomás Duran-Espanyol ho fan de meravella.
Però com vam dir al darrer programa d’Esparrenyol (21/10/09) ens neguem a seguir participant en una discussió que ja no ho és. Per nosaltres és un tema tancat. Que ho solucionin, que li donin sortida quan es pugui i continuarem estimant-lo sempre, però ja fora del club. Del club al que en un futur pot ser que torni amb altres responsabilitats, que no hi ha res impossible (Tamudo i l’Espanyol estan absolutament lligats en la història per molt que alguns vulguin fer-nos creure que no).
Així que ha esperar el partit de copa del dimecres, que és la única cosa que pot trencar amb el sopor informatiu.
Esparrenyol, el proper dimecres 28/10/09, farà programa reduït.
La primera mitja hora tractarem els temes d’interès del CE. Esparreguera (futbol Base i femení bàsicament). La segona connectarem amb la retransmissió del partit de copa que farà COM-Radio.
Així aprofitarem per a acostar-nos al camp municipal d’Esparreguera i presenciar “in situ” un entrenament tècnic que el nostre bon amic Diego Morata, vigent campió d'Espanya - Copa de la Raina) ve a realitzar amb els dos equips femenins del club de la nostra vila. Les noies ho esperen amb impaciència.
Salut i Espanyol