dijous, 8 d’octubre del 2009

Al programa d’ahir a Ràdio Esparreguera (ESPARRENYOL) vam tractar abastament el tema Morales-Casanova-Clotet i les seves arestes, interseccions i encreuaments.
La opinió que l’Espanyolisme actiu s’està formant del directiu Morales és la que és i, sorprenentment, ell no està fent res per modificar-la. Com si li agradés marcar el seu perfil, amb insistència.
Excusar una destitució en unes suposades declaracions, que després no son declaracions sinó comentaris a l’interior del vestidor, o vés a saber què, no es propi de la nostra excel·lència. Ni el cercar excuses de justificació, ni explicar interioritats del vestidor. Un directiu com cal assumeix la decisió per convicció en exercici de la seva autoritat. I si després resulta que “l’has cagat” assumeixes i si cal te’n vas a casa teva.
També fa olor a recremat que fins ahir ningú no hagués conegut el contingut de les suposades manifestacions d’en Clotet que provoquen la seva destitució.
El primer enllaç que us adjuntem correspon a la edició digital de SPORT (Esport.es) del dia 7/10/2009, en la que es dona transcendència pública a les manifestacions d’en Clotet.
El segon enllaç correspon a la pàgina de “YoCantera” que transcriu la informació una informació del diari “El Punt” amb unes declaracions d’en Clotet (per cert, fixeu-vos en els termes en els que parla Josep Clotet d’en Josep Manel Casanova).
Com que tots som prou grans serem capaços de treure les nostre pròpies conclusions.
Arxivem (que no oblidem) el cas. Donem suport al nostre “B” i intentem que puguin treballar amb tranquil·litat en lo que ha de ser el taller de pràctiques dels futurs pals de paller del primer equip.
De tota manera voldríem recomanar-li al nostre president que no “afluixi” el seu control sobre els directius en els que ha delegat responsabilitats. La relaxació al percebre que s’acosta a final de trajecte i d’estar preparant el seu relleu no ha de suposar estovament en la direcció del club. Dani: fins el darrer moment, control total.
Tornem a dir-ho: Que no ens ho deixessin tot desmuntat. Amb lo que costa organitzar-ho.
Salut i Espanyol