divendres, 2 d’octubre del 2009

MÉS DEL MATEIX.

Sembla que hem tingut una altra entrada de cavalleria.
Nomenat Antonio Morales com a directiu responsable del futbol base no havia de passar molt de temps per a tenir els primers problemes.
D’Entrada no entenem la necessitat de nomenar un directiu responsable del futbol base si aquest ha de ser importat de fora (Ex President de la “Grama”) quan a casa nostra hi ha una pila de gent qualificada per desenvolupar aquest càrrec.
Per exemple: Josep Manel Casanova
Ens a sembla que no hi ha a tota Espanya ningú que conegui i treballi tant profundament el futbol base. Coneix pel nom a tots i cadascun dels nois, les seves característiques, virtuts i defectes.
Aquesta activitat la fa des de molts anys enrera, no sabríem dir-ho exactament però potser més de vint-i-cinc anys, quan érem molts pocs els que creiem en la filosofia de la “producció interna de futbolistes”.
A una persona d’aquesta mena, que ha posat el futbol basa de l’Espanyol com a referent en tot el país, fins al punt d’obligar a altres clubs monstruosos (en tots els sentits) a copiar-li sistemes i pervertir-los amb inversions milionàries per poder recuperar competitivitat en els seus equips de base no se’l pot arrabassar de les funcions executives. O és que no funcionava bé?
Quan en Manel Casanova passa per davant nostre ens hem de posar d’en peus en senyal de respecte, però, per lo vist, hi ha gent que pensa que en sap més que ell, que li pot corregir la plana al mestre.
Sr. Antonio Morales: Allò que està bé, que funciona bé, no es toca. No fos el cas que ho empitjoréssim.
De moment els actes de presentació del futbol base van acabar amb certa divergència entre el directiu titular de la competència i el competent de veritat.
Quan Antonio Morales era president de la “Grama” algun els seus equips de futbol base va aconseguir millorar la mitjana de resultats de qualsevol dels equips “made in Casanova”?
Si us plau, no maltractem el capital humà (i ja van dos cops que ho hem de dir).
D’Altra banda estem esperant veure què passa amb Josep Clotet doncs, per lo que llegim a la premsa i escoltem per SadriÀ, li poden estar preparant el relleu.
Bé la expressió no és la correcta, millor direm que: Sembla ser que en Antonio Morales ja té, des del principi, un candidat personal per a ocupar la banqueta del “B” i que està esperant que els resultats li posin fàcil la substitució d’en Clotet. Sembla que el partit de diumenge a Lleida podria ser definitiu en cas de derrota. Esperem no trobar-nos davant d’una situació similar a la del Femení de Superlliga.
Per si de cas, tornarem a dir:
DANI! controla com exerceixen el poder que els has delegat alguns dels teus directius, no fos que ens ho deixessin tot desmuntat, amb lo que costa organitzar-ho.
Salut i Espanyol
Foto capturada de GRANPERICO.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quan sento parlar amb una supérbia desbordant al senyor Morales fent un discurs menyspreatiu sobre Josep Manel Casanovas em dol. Escoltar-lo per ràdio em recordava a un capatàs de magatzem parlant malament d'un peó després d'un bon esmorzar.
Segons qui parla donem la imatge de club "garrulo y hortera" i això sembla que anirà a més. Les meves esperances les tinc dipositades en Joan Collet. A veure!!
Quasimodo