dilluns, 19 d’octubre del 2009

EL CAS TOMÀS DURAN

Hem esperat 10 dies per a penjar aquesta nota però és que el tema s’ho val i no podíem deixar de conèixer els darrers actes abans d’escriure sobre el final (No volíem ometre’l)
Si. Cas Tomàs Duran (representant d’en Raül Tamudo). Ho diem perquè seguides les informacions que anaven sortint (un autèntic culebrot) des del passat dia 8 (us vam advertir en el post d’aquella data de com aniria aquest tema mentre que no hi hagués piloteta) arribem a les següents conclusions:
A) Comencen a aparèixer les primeres informacions a premsa sobre el “conflicte pel relleu generacional” que desprès esdevindrà en el cas “Raül Tamudo”
B) La directiva aguanta uns dies sense voler fer-li mal al jugador, intentant que passés la tormenta, conscients que això dividirà la massa social entre Tamudistes i Directivistes. Al final, vista la força amb la que Tomás Duran utilitza la premsa per generar un estat de situació del que treure’n profit, apareix Germán De La Cruz per a contradir les informacions enverinades que va llençant Tomàs Duran. Fins i tot el qualifica de mentider.
C) El jugador no en tenia ni idea de lo que estava tramant el seu representat (creiem) i per això, sorprès, entra al drap en roda de premsa exigint rectificacions i aclariments al mateix president. En la seva lògica, el jugador, ofuscat per una situació que no entén per manca d’informació, actua com un dement i, com ja hem dit, mancat d’informació, s’ofèn i convoca la roda de premsa que mai hauria d’haver convocat abans d’haver intentat parlar directament amb la Presidència.
D) El “Presi” apareix en escena, obligat per la situació davant de la transcendència de la roda de premsa d’en Raül i ratifica tot lo dit per Germán De La Cruz, fins i tot exhibint la demanda de reducció de la clàusula de rescissió que en Tomàs Duran havia demanat l’hivern de l’any passat i de la que Tamudo (creiem i coincidim amb Dani) no en tenia ni idea.
Què ha portat a tot això?
Evident, el desmesurat interès d’un representant en provocar el traspàs d’un jugador a l’ocàs de la seva carrera, però que encara podria tenir certa cotització per les urgències pròpies del mercat d’hivern, podria ser la darrera oportunitat d’en Tomàs Durán d’obtenir un nou benefici a càrrec de la figura d’en Tamudo i ha estat l’únic motiu genètic del culebrot.
Sí és així, sí és com creiem, trobem a faltar que el nostre Tamudo (sempre ho serà, no confonem les coses per molt obcecat que estigui el propi Raül i per molt que alguns -pocs- socis “totemistes” no vulguin veure la realitat) no hagi acomiadat immediatament al seu representant.
Sí és cert que vol acabar la seva carrera a l’Espanyol resulta imprescindible la “acció cessatòria” del representant, com tampoc no resultava necessari demanar que li rebaixessin la clàusula d’indemnització.
Ahir, a Cornellà - El Prat, l’espanyolisme va donar una nova mostra de maduresa i objectivitat: Ni un crit contra la directiva, ni una referència a en Tamudo (Bé, per ser exacte, llevat d’un parell d’intents de “La Corba” que van ser ofegats per la resta de públic), només pendents del partit contra el Tenerife i de donar suport a l’equip.
Per tancar. Nova mostra de sectarisme manipulador de TV3. No sabem si vàreu veure el Hat Trick Espanyol, però us ho expliquem: A banda de lo típic (resum, gols, destacats i personatge convidat -Callejón-) passen un muntatge en vídeo de tot lo succeït durant la setmana en el, malament anomenat, “Cas Tamudo” . Tot ben barrejat, sense seguir la seqüència cronològica de les compareixences d’en Tomàs Durán, Raül Tamudo i Germán De La Cruz (tot sigui per embolicar -que sempre fa fort- i evitar que els qui no hagin seguit de prop el tema se’n puguin fer una idea clara. Tot sigui per deixar una ombra de taca sobre el Consell Directiu. Només falta un clip en el muntatge. Sí!, exacte!, el del “Presi” Dani Sánchez Llibre exhibint el document en el que se’ns demana (a l’Espanyol) rebaixar la clàusula i permetre al jugador una sortida barata -gratuïta- que li reporti al representant els darrers emoluments a compte d’en Raül Tamudo, del seu esforç i del seu prestigi -que està malmetent-, com els que obté una sangonera al damunt d’un cadàver encara calent. Justament el document definitiu, la prova de càrrec contra en Tomàs Durán, lo que en Raül Tamudo desconeixia, TV3 no ho va editar.
Ja us val!.
Retratats queden alguns periodistes, com retratat ha quedat un representant infidel i innoble (segons el nostre parer).
Salut i Espanyol

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona aquesta exposició però d'aqui a quatre dies i un cop solventat aquest assumpte es prepara l'anomenada "guerra de les banderes"
Quasimodo