diumenge, 4 d’octubre del 2009

ENS HO HA DIT UN OCELLET??

Aquest cap de setmana hem tingut la oportunitat de xerrar amb gent vinculada al futbol femení (Pares) i ens hem assabentat d’alguna cosa.
Com que no podem donar detalls, ni transcriure informacions que podríem ser comprometedores només direm:
En el post de l’altre dia sobre el femení parlàvem de tenir molta cura amb el capital humà. Doncs Bé, o es modifica el tracte personal amb les jugadores, el dotem del degut respecte i consideració o assistirem a més desercions.
Qualsevol de les hipòtesi és dolenta; el perjudici està servit i ja hem començat a pagar les conseqüències.
DANI!! comença a tocar reacció. Al futbol quan les coses es deterioren ho fan a velocitat de vertigen, les situacions es podreixen ”ipso facto”.
Procura assabentar-te per tu mateix i no esperis que vagin a explicar-t’ho. Podria ser massa tard. O no, sí el que hi ha al darrera de tot és una estratègia del sector que preferiria un femení més barat i menys competitiu, fora de la Superlliga.
Si és així, millor dir-ho i actuar amb claredat, transparència i sense fer patir a ningú.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La meva opinió és diferent. No en saben més i no tenen cap projecte. Les jugadores van matxacar els directius fins fer fora a Diego Morata i ara tenen un entrenador que no en sap res de dones i al que li fallen les formes i pot ser també la educació. He vist entrenaments del primer equip i el senyor Aja és massa cridaner i a vegades he vist menysprear a alguna jugadora.
Quasimodo