dijous, 24 de setembre del 2009

JA GUANYEM A CORNELLÀ

Ahir vàrem assistir a un molt bon partit de l’Espanyol a Cornellà.
Després de la engrescadora victòria a Riazor era necessari acabar de reforçar la confiança de jugadors i socis amb una bona actuació a casa, bona i victoriosa.
No era un partit fàcil, així ho vàrem dir en la connexió en directe que vam fer amb el nostre programa de ràdio just quan els jugadors saltaven a la gespa.
I no ho era perquè el Málaga és un equip de batalla, no exempt de qualitat, amb uns jugadors de banda amb molt recorregut i velocitat i dur, dels que saben aturar el joc amb “faltes tècniques” o com sigui.
Només faltava que s’avancessin en el marcador (mala sort i precipitació d’en Forlín en la jugada del gol del Málaga) per a que l’esforç hagués de ser més important.
I ho va ser. Els jugadors es van deixar totes les energies en la disputa, sense perdre la identitat de joc, tenint paciència per torbar el forat en la paret d’un Málaga que escorçava i estrenyien el camp fins a la exasperació.
El públic, com sempre, amb l’equip, en els pitjors moments bolcats a animar, liderats pels de la “corba” es va deixar les cordes vocals per fer tronar el nostre camp.
I va tronar, carai si ho va fer. Especialment per celebrar dos gols preciosos. El primer d’en Ben Sahar, extraordinària rematada de cap a centre d’en “Coro” (gran partit del de Banyoles i també el de José Callejón) i el segon d’ Iván Alonso, de mestre, aprofitant genialment una passada subtil, de “crak”, d’en Nakamura.
En definitiva lo que ens agrada veure i el que li demanem a l’equip. No abaixar els braços i mantenir l’estil de joc que ens ha de fer gaudir molt aquest any. Començant pel diumenge (no refiar-se del Xerès, que vindrà desesperat en cerca de moral per no considerar-se candidats al descens directe a la cinquena jornada).
Només una cosa: Benvinguda Martina (Jarque).

PD. Per motius d’intensitat laboral i d’altres obligacions a la nostra Vila, aquest bloc no ha tingut la continuïtat que voldríem.
Quan finalitzi aquesta setmana esperem haver pogut recuperar el temps suficient per mantenir actualitzada aquesta pàgina amb la periodicitat suficient.
Salut i Espanyol