dilluns, 31 d’agost del 2009

PRIMERES IMPRESIONS



Primer partit de la lliga 2009-2010. L’Hem seguit per Ràdio (Rac1) i traiem les següents conclusions:
L’Equip ha estat força bé, s’han creat oportunitats i ocasions de gol. També és cert que en determinats moments el Bilbao ens ha aculat a la nostra àrea i les hem passat una mica magres.
En general bona nota, encara que emprenya perdre a les acaballes del partit per un descuit defensiu, d’altra banda comprensible doncs la defensa és la línia que més modificacions presenta (per motius prou coneguts) i que necessitarà encara d’algun temps d’adaptació i coordinació.
Bona plantilla i les noves incorporacions poden donar molt bon rendiment, però encara arrosseguem el trencament de la rutina d'entrenament produïda com a conseqüència de la mort d'en Dani Jarque, de la manca de sessions d'entrenament i, especialment, de la manca de partits de preparació que s'haurà de compensar sobre la marxa.
Comencem a preparar el proper partit, que serà un dels forts de la temporada i pel que se’ns generen moltes expectatives.
Salut i Espanyol.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Escoltar l'Espanyol a COM Ràdio també és un plaer. RAC1 la trobo una mica, com si fos, no sé, un pel culé.
Lo Gaiter del Llobregat

Esparrenyol ha dit...

No creguis. La gent que fa el partit son pericos en la seva majoria i patidors de mena, la única cosa és que no fan els escarafalls histèrics dels que radien el Bar$a.
De tota manera és cert que és bo alternar el mitjà elegit i els de COM estan bé.
SAlut