dijous, 20 d’agost del 2009

FITXAR UN CENTRAL?

La premsa ens explica aquests dies que sembla que s’ha decidit fitxar un central per cobrir la vacant deixada pel malaurat Dani Jarque. Reflexionem:
Caldria que fos un jugador que conegui la lliga espanyola, amb un perfil personal i professional que el fes encaixar sense problemes en el grup, fortament cohessionat, que trobarà en el vestidor, i, més a més, que surti barat o a cost zero.
Arribat aquest punt comencem a pensar en cessions, o en jugadors que quedin lliures.
Sí és un jugador que queda lliure, i a hores d’ara encara no té club o se li “regala la sortida”, ens hauríem de preguntar sobre els motius (i llavors potser no ens interessi).
Sí ens el deixen per a que es formi en el nostre club (cas de jugadors joves, per exemple Garay) i posteriorment recuperar-lo, no seria millor treballar amb algun dels nostres nanos (Dídac, Víctor) que no fer-li la feina a d’altres?
Només la demanda expressa d’en Mauricio Pochetino ens faria pensar en que, potser, sigui necessari fitxar (és el nostre gurú i si ho demana serà per quelcom).
No oblidem que el mateix Dani Jarque va arribar al primer equip amb 19 anys, que el nostre club es caracteritza per “fabricar” molts bons jugadors en aquestes posicions i que per tenir "icones" periques d'altíssim nivell esportiu és necessari treballar-les en edats jovenívoles.

2 comentaris:

David ha dit...

Benvinguts al món dels blogs.
Us convido a que passeu per el meu blog pericos quan pogueu.
Salutacions.

http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

Comprovació edició comentaris