divendres, 28 d’agost del 2009

COMPLETANT LA PLANTILLA

Ja tenim el nou central anunciat fa dies. Com ja dèiem en un post anterior; sí el nostre gurú Mauricio Pochetino aposta per aquesta incorporació, per davant de la de confirmar nois de la casa, per quelcom serà. No serem nosaltres els qui li portin la contrària. Pinta bé aquest Forlín.
Marqués... La informació que tenim, en quant a les seves qualitats tècniques, és que es tracta d’un jugador que ens pot fer gaudir i convertir-se en un ídol a casa nostra. Les informacions sobre altres aspectes no purament esportius ens fan pensar en sí traurem aigua clara d’aquest fitxatge o se’ns enfangarà. Sigui com sigui confiem en que “Poche” hagi valorat degudament la seva capacitat d’influència sobre aquest jugador al qui li brindem una enorme oportunitat d’ ubicar-se en la lliga de les estrelles a poc que posi el cap a lloc; només d’ell en depèn. Les condicions en les que se’l a fitxat indiquen ben a les clares que el club vol apostar per ell (1 + 4 temporades) si s’ho guanya (la renovació només és potestativa pel club).
Potser encara veurem alguna cara nova abans del 31 (un migcentre defensiu, segons es comenta). No estiréssim més el braç que la màniga. Ens tranquil·litza el fet que sembla que s’està fitxant amb seny, a temps i en condicions.
A priori, la plantilla sembla enormement competitiva i de qualitat, ens provoca bones sensacions i ja ens vibren les cordes vocals.
Comença la lliga. Bilbao serà la primera prova i, vist lo vist del Bilbao fins ara, hauríem de poder debutar amb victòria. Així, a més d’injectar força al nostre col·lectiu, posaria el partit contra el Madrid a un nivell mega galàctic que ompliria Cornellà-El Prat a “petar”. “Gallina de piel” només de pensar-ho. Bé, poc a poc i bona lletra. Esperem que se’ns doni bé el primer partit, que de lo altre ja en tindrem temps de parlar...
Salut i Visca L’Espanyol