dilluns, 24 de setembre del 2012

PEDREROL: A CAGAR A LA VIA.

Resulta difícil mantenir la meva teoria de que el futbol està sent injust amb l’Espanyol (no diré que hauríem d’haver guanyat tots els punts disputats fins ara, però si que hauríem de tenir la meitat) i de que quan es giri la dinàmica sumarem punts amb suficiència, després de perdre a camp del Betis un partit que s’havia qualificat com a “determinant”.
Determinant? A la cinquena jornada? Que no ens recordem d’altres temporades?
I això és d’aquesta manera perquè alguns senyors de la premsa han començat la feina de desmotivació i de fer emprenyar socis i aficionats, per indisposar-los amb l’equip, per sembrar la discòrdia debilitant.
I és que els interessa agreujar el pronòstic de l’ Espanyol. A uns per militància culer, a un altra (en Pedrerol) per intentar fer-se’n perdonar els seus pecats madridistes-televisius, davant dels militants del pensament únic en una tertúlia radiofònica (a Catalunya Ràdio) :
Pedrerol: “...he consultat amb entrenadors i consideren l’ Espanyol com un seriós candidat al descens...”
Descens? A la cinquena jornada? Que no es recorda d’altres temporades? Que no recorda el Saragossa, mort i enterrat al febrer que va ressuscitar al maig?
Perdre 1-0 a casa del Betis (5è. classificat), jugant bé (la 2ª part), creant perill, amb el malastruc de sempre (pals inclosos) i amb un jugador de menys (això si que ens ho hem de fer mirar -Wantasso li diuen a en Wakasso-) no és cap cataclisme.
És clar que no agrada perdre i que tots comencem a estar ansiosos per que l’equip comenci a sumar de tres en tres de forma regular!
Però aquest fet no justificaria que el proper partit a Cornellà-El Prat (30/09/12, 21:30 hores C+Liga i GolT) contra l’ Atlético de Madrid (4art. classificat) assistíssim amb les eines esmolades. Ans al contrari, hem de saber que els favorits són ells i que serà molt difícil treure aquest partit. Sense victimismes però sabent que no serem els favorits (diguéssim que, lamentablement, l’ Atlético no és de la nostra lliga, com tampoc ho hauria de ser el següent a camp del València que, encara que no està per tirar coets, sempre és el València).
Després sí. Després vindran els partits en els que ens jugarem els infarts:
Valladolid - Espanyol (Dom 07/10 18:00), Espanyol - Rayo V. (Dom 21/10), Espanyol - Málaga (Dom 28/10), R. Sociedad - Espanyol (Dom 04/11) i Espanyol - Osasuna (Dom 11/11).
Després del partit amb Osasuna hauríem de tenir entre 13 i 16 punts. Si en tenim més millor, si no els tenim... caldrà preocupar-se seriosament. Però quan toqui! No pas ara i perquè ho digui en Pedrerol (o qualsevol altre gurú dels foscos interessos).
Menys mal que a la mateixa tertúlia en Carles Flavià li va portar la contrària i va parlar de coses reals: “...no em causa preocupació, l’ Espanyol està jugant bé i tenint mala sort, cal recuperar Colotto, Sergio Garcia i Longo...”.
Doncs si, que tot suma i s’aplega.
De tota manera no descarteu una victòria davant l’ Atlético (tampoc a València), ja sabeu, els pericos som així (capaços del millor i del pitjor sense solució de continuïtat).
I... Pedrerol, en la meva opinió: A CAGAR A LA VIA!
Salut i Espanyol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Penso què:
Si a la teva finestra arriba en Pedrerol,
fota-li un cop d'escombra que és un mussol.

Quasimodo