dijous, 5 de novembre del 2009

JOAN COLLET

Ahir dimecres, al programa “Esparrenyol”, vam tenir la sort de poder comptar amb la presència (telefònica) d’en Joan Collet, actual Conseller Delegat del RCD. Espanyol, abans altres càrrecs en el club, més abans president de la penya d’Argentona i sempre amic.
Per a nosaltres és un plaer que Joan Collet hagi arribat a ser el Conseller Delegat del nostre club perquè això serà garantia d’honestedat. Podrà equivocar-se (crec que no gaire) però el seu treball estarà sempre presidit i dirigit per la idea de cercar lo millor pel club.
No transcriurem la entrevista, llarga i amena (disculpa Joan, ens vam comprometre a no demanar-te massa temps i van acabar sent 25 minuts de telèfon), per lo abundosa que va ser en continguts.
Joan Collet va estar transparent en totes les qüestions que vam abordar (com és ell):
Cas Tamudo: “Tinc el cor dolgut, però això ho hem de resoldre ja i el fet que en Tamudo hagués de deixar el club no significa que se l’hagi d’esborrar com a icona del club”.
Diego Morata: “És un gran periquito que ha de tornar a treballar amb nosaltres, potser al futbol base de la casa, però son decisions que haurà de prendre la persona que dirigeix aquesta parcel·la, igual que la va prendre qui dirigia la del futbol femení”.
Futur del Club: “La situació social del club en l’actualitat és conseqüència d’haver treballat molt bé durant anys. Més a més hem comptat amb el factor arrossegament de la inauguració del camp de Cornellà-El Prat. Segurament es produirà un lleuger retrocés que recuperarem en temporades següents si continuem treballant entre tots”. “Viure a l’ombra de qui vivim no és fàcil, per a subsistir i créixer caldrà que siguem una mica sectaris” (si, no seria mala cosa començar a muntar un Lobby Blanc i Blau).
Nova Llei Fiscal per a Jugadors Estrangers Residents a l’Estat Espanyol: “Entenc, de lo poc que conec encara d’aquesta iniciativa, que és correcte. No sembla de rebut que un jugador nacional tributi al 43% i que un altre, per ser estranger, només ho faci a un 24%. Encara no he analitzat si serà bo o dolent per a l’Espanyol, però igual sí els equips grans no poden contractar a tots els millors jugadors, si no poden afrontar la despesa, a lo millor, s’iguala la competició. I sinó, que els clubs més grans juguin sempre entre ells, tots els grans d’Europa, i que als altres ens deixin competir en igualtat de condicions, cosa que ara no es produeix”.
Conseller, no sabem si estàs encertat o no, però clar i transparent com sempre si que ho estàs.
Et desitgem una llarga i profitosa etapa com a Conseller Delegat (seria bona senyal pel club), però per d’amunt de tot, desitgem que gestionis sent tu, com sempre has estat.
Desitgem que puguis dur l’esperit del gol sud de Sarrià a la presidència del club. Sense rauxa, amb seny i amb la força del nostre sentiment.
Salut i Espanyol